dinsdag 3 april 2012

Lente-fair 2012

 Wat was het weer gezellig, maar barre koud. Gelukkig hebben we weersvoorspelling dus dikke kleren aan en gaan. Ik heb aardig wat mensen kunnen motiveren om het eens te gaan proberen het kantklossen. Bijna iedereen zegt bij voor baad dat het niets is, maar als je rustig de tijd neemt om het uit te leggen is het ineens al niet meer zo moeilijk.
Als ik over een tijdje weer wat meer tijd heb ga ik weer een workshop organiseren. Maar nu van 1 dag en kan je zelf beslissen of je door wil gaan.

 Op zo'n fair moet je natuurlijk ook iets tekoop aanbieden. Niet dat ik iets verkocht heb, maar daar ging het mij ook niet om. Was een leuke bijkomstigheid geweest. Zelf de handschoenen die ik van mijn moeder had meegenomen om te verkopen liepen niet met deze kou.

Mijn jongste dochter was met mij mee. Zij had haar kaarten mee genomen en zat afwisselend te klossen en kaarten te maken.  En was ik druk bezig met het voordoen en uitleggen en er kwamen meer mensen bij die ook uitleg wilden, dan sprong zij in. Ja echt, het was super gezellig.
Pruimenbloesem
En als dan alle drukte achter de rug is en je hebt de spullen weer opgeruimd dan heb je ineens zin om eens lekker door de tuin te lopen. Tot mijn grote verrassing zag ik dat de bloesem van alle fruitbomen of op springen staat of al volop in bloei is. Nu maar hopen dat er geen extreme nachtvorst meer komt.

appelbloesem

Kersenbloesem

perenbloesem

Zo jullie zijn weer op de hoogte. Ik hoop dat de volgende keer niet zo lang duurt. Ik ga even en rennen en dan weer aan het werk.

Fijne dag. Ria1 opmerking:

Miny zei

Dat ziet ondanks de kou best wel gezellig uit. Misschien een idee om keer bij Hennie af te spreken en daar een workshop te houden voor onze quiltbee, lijkt me best leuk om er iets meer van te weten.

Groeten Miny