donderdag 12 april 2012

Een heel krat vol met patronen.

Dinsdagavond was ik lekker thuis en ben weer verder gegaan met de Vlaandersekant. Nu het lekker gaat wil je er ook ieder vrij minuutje aan besteden.  
Vandaag waren de vrije minuutjes alweer schaar. De moeder van mijn collega is kleiner gaan wonen. Zij is een fanatieke kloster en geeft ook les.  Door de jaren heen heeft ze heel wat verzamelt, wat ze lang niet allemaal mee kan nemen. Dus je raad het al. Mijn kamer is groot genoeg.
Bij thuiskomst ben ik meteen gaan snuffelen. Wat heerlijk al die leuke patroontjes. Het een nog mooier dan het ander. Dieren, kragen, kanten kleedjes van alles.
Maar deze sprong er wel ver boven uit. De Kantkloster. Die ga ik zeker maken. Stond al een tijdje op mijn verlanglijstje maar kon nooit het patroon vinden, en zie ik heb hem.

Nu ga ik even shoppen met mijn jongste puber, want die heeft ineens geen passen de kleding meer.

Groetjes

4 opmerkingen:

Hennie zei

Mooi kloswerk Ria, wat een mooie buit heb je gekregen ! ! !

Groetjes Hennie.

Dalva Lima zei

Olá Ria! Adorei conhecer seus blog e seus trabalhos!!

Te Desejo tudo e bom.

Dalva Lima
Http://Carinhoseartes.blogspot.com

Corina zei

Veel plezier bij het doorsnuffelen! En je kantwerk wordt erg mooi!

Annelein zei

Dat is boffen zeg! Zelf heb ik jaren terug een poosje op kantklossen gezeten. Erg leuk...tot de juf er mee stopte om gezondheidsredenen.

Bij een foto in 2011 laat je een patroon zien van een kleedje dat je getekend hebt. Bijna hetzelfde kleedje heb ik toendertijd gemaakt. Erg leuk om te doen. En zo heerlijk rustgevend.

Misschien moet ik mijn klosjes maar weer eens te voorschijn halen...

Lieve groeten,
Willeke