maandag 30 april 2012

Het is weer stil in huis.

Gisteravond zijn we weer thuis gekomen uit Oostenrijk. We hebben onze dochter Amanda weg gebracht om daar weer voor een half jaar stage te gaan lopen. En wat doe je dan als je Oostenrijk binnen rijd? Juist wij zagen die mooie prille lente natuur en vonden dat het op de foto moest. Helaas is het effect een beetje weg, maar de sneeuw is nog we zichtbaar.

In het hotel kregen we een warm onthaal, en op onze kamer troffen we deze tekst op de tv aan.


Koffers uit de auto, en lekker zitten in de zon. Het was daar 29 graden. Volgens de ober was dat net die dag voor het eerst. 


En wat denk je dat ik zie tijdens de wandeling van Amanda haar kamer terug naar het hotel. Een quilt / handwerk winkel. Je begrijpt zeker wel dat we daar de volgende morgen meteen even naar toe moesten. Amanda was toch niet zo vroeg op dus DH en ik op zoek naar de winkel.  De lieverd, maakt een leuke foto van mij in de winkel en gaat dan lekker buiten in het zonnetje zitten wachten, zodat ik rustig kan kijken. 
Laat hij nou net op een trapje gaan zitten met een klodder kauwgum. Grrrrrr daar zal ik mij zo even over buigen of ik het weer uit de broek krijg.


Dit is de eerste aanwinst die ik in die winkel gekocht heb. 
Uiteindelijk hebben we nog meer winkels gevonden, en heb ik nog meer gekocht, maar daar over later meer. Ik ga nu eerst met de andere dochters de stad in Koninginnedag vieren. Waarschijnlijk weer veel te veel rotzooi kopen die een ander niet meer wil. Ha ha ha.

Een gezellige Koninginnedag.
Ria

1 opmerking:

Miny zei

Wat leuk om in Oostenrijk stage te lopen, was dus een mooie reden om daar even te genieten van de bergen en het lekker weer. Dan ook nog een leuke winkel in de buurt.
Het huis leeg maar mooie aankopen om te quilten, een half jaar is zo weer voorbij.

Groeten Miny