dinsdag 17 juli 2012

Wips On Wednesday.

Een tafeltje vol mooie handwerk spullen. Onderop een kleed wat mijn moeder jaren geleden al eens een keer heeft gebreid en wat bij het opruimen weer tevoorschijn kwam. Dan een glas in lood raam van DH. Ik vond het wel leuk om even tijdelijk in de kamer te pronk te  leggen. En dan bovenop een breiwerkje uit mijn leuke gesigneerde boekje.
Veel kon ik niet doen omdat mijn vriendin er was, maar een paar steekjes breien lukt altijd. Heb nog wel geprobeerd haar aan het quilten te krijgen, maar daar had ze helemaal geen interesse in. Dan maar spelletjes doen, praten, shoppen en ook nog naar het ziekenhuis waar haar man herstellende is van een operatie. Alles was gelukkig goed gegaan. De tijd vloog om. Vandaag hebben we haar weer uitgezwaaid en gaat ze samen met haar man weer naar huis. Maar eerst in Nederland naar de AH want daar zijn zoveel lekkere dingen die in Duitsland niet zijn. Ze had weer een hele boodschappen lijst van de familie mee.

Susanne het was weer super gezellig. Op naar de volgende keer en dan niet zoveel tijd er tussen.

Fijne dag
Ria.
6 opmerkingen:

Miny zei

Jullie hebben je wel vermaakt.
Leuk een tafeltje met alle moois maar dat glas in lood verdient nog een betere foto toch ;))

Groeten Miny

Lida zei

Inderdaad een heel mooi plekje zo! En gelukkig loopt je breiwerkje niet weg en je vriendin wel! Groetjes
Lida

Roos zei

Zo'n kleedje is wel heel bijzonder Ria, en mooi ook. Gelukkig krijgen we ( volgens de voorspellingen ) weer wat beter weer dus die sok hoeft nog niet af.Handig boekje hé?
Groetjes Roos

Glenda zei

Glad you had time with your friend and that her hubby is OK. Now you can finish those socks. Cheers Glenda

Wendy zei

Hello Ria,
What lovely treasures you have to show off your handiwork...such beautiful knitting. Cheers Wendy

Esther Aliu zei

You sure are brave and patient to be knitting socks, I do love knitted socks they are so beautiful and you are so talented to make them. Lovely!