zondag 15 juli 2012

Vanmorgen lekker vroeg opgestaan.

Hier ben ik dan eindelijk weer eens. De laatste week is het bloggen er weer een beetje bij in geschoten. Veel tijd had ik hier ook niet voor. Mijn collega is op vakantie en werk ik dus extra. Zoals je weet komt alles altijd tegelijk. Ik zou een lang weekend home along zijn, maar daar kwam voor de zoveelste keer verandering. De man van mijn vriendin uit Bremen moest geopereerd worden in Gronau. Je voelt hem al. Apeldoorn is een stuk dichterbij dan Bremen. Dus logeerbed op gemaakt en er samen wat gezelligs van gemaakt.

DH en DD zijn inmiddels ook weer thuis van een bezoekje aan Oostenrijk, dus het gewone leven kan weer beginnen.


Toen ik vanmorgen om 7 uur zag dat de zon volop scheen, ben ik er maar lekker uit gebleven. Ik heb mijn breirol gepakt, heb me buiten in de zon gezeteld en ben het laatste deel uit gaan halen en er weer in gebreid. Hij lijkt zo simpel maar als je de kop er niet bij houd, heb je zo een onderbreking in de strepen.
Deze zonnestralen vandaag pakt niemand mij meer af.

Fijne zondag,
Ria


4 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Heerlijk, he, eindelijk een zonnetje! En een pracht van een breirol!!
Fijne zondag!

foekie's fashion zei

Heerlijk in het ochtendzonnetje zitten breien aan je breirol, dat is genieten. Groetjes van JOke

Lida zei

Ja het wil niet altijd zo als jij wilt, maar ik denk dat het best gezellig was en dus was het toch een speciale week! Hoop dat je collega weer terug is en jij weer kunt genieten van je steekjes, die er weer prima uitzien! Groetjes
Lida

Corina zei

Gelijk heb je, profiteren van de zonnestralen die we hebben! Je breirol wordt prachtig!