maandag 2 juli 2012

Theatershow

Weer zo'n gezellig weekend. Vrijdag was mijn moeder er al toen ik uit mijn werk kwam. Dus lekker zitten kletsen en handwerken, en zaterdag middag naar de theatershow. Daar trede onze jongste dochter op. Zij mocht meedoen aan de openingsact. 

Het was weer super mooi. Ieder jaar denk je weer het kan niet beter en ieder jaar is het weer verrassend.  Erg knap hoe de dansschool dat weer in een half jaar voor elkaar krijgt met zo'n grote groep mensen.  


Om je een idee te geven. Een bom vol podium met allemaal dansers. Ook de kostumen die ik genaaid had zaten goed. Toch altijd weer leuk om dat ik de show terug te zien.


Nog even een foto van onze Hip Hop ster, hoe ze geschminkt was voor het optreden.


En wat doe je dan als je veel klets, je pakt de bloemen erbij en gaat hiermee aan de slag. Mijn moeder was weer bezig met handschoenen breien voor de kerk. Daar kan zijn lekker bij kletsen. 

Oh, zou ik bijna vergeten. Laat ik haar mijn blog zien, heeft Nardy net een blogje geplaatst. De kleindochter van mijn broer heet ook zo, zegt ze,  misschien is zij dat wel. Tuurlijk mam, er zijn meer mensen met die naam, maar toch maar even melden op haar blog, en wat denk je. Ze had weer helemaal gelijk. Haar moeder en ik zijn nichtjes. Leuk he om zo je familie nog eens te ontmoeten.
Groetjes Ria.

5 opmerkingen:

Lida zei

Wat een toeval van jou en Nardy en wat een leuke foto van je dochter! Mooie blommen weer, groetjes
Lida

Annemarie zei

Wat fijn dat het een mooi optreden was. Knap dat je kostumen naait voor de dansschool. Daar mag je trots op zijn! Mooie foto van je Hip Hop Ster! Prachtige bloemen heb je gemaakt, bijzondere stofjes heb je daarvoor gebruikt. groetjes, Annemarie

My Sister Made Me Do It.... zei

Your flowers are lovely. They look like paintings. Beautiful!

Karen zei

A very lovely weekend and lots of beautiful flowers!

sunny zei

Beautiful flowers! I went to my granddaughter's dance recital a couple of weeks ago - so fun to watch!