woensdag 7 maart 2012

WOW er is weer heel wat gebeurt.

Wat was het afgelopen weekend lekker weer. En wel zo lekker dat DD en DH de hartloopschoenen aan hebben getrokken en lekker wezen rennen. Na afloop was het heerlijk buiten uitzweten.

Zondag was Lisanne jarig. Van ons had ze dit bed gekregen, en ze mocht face boek aanmaken. Het is toch heerlijk omdat op je nieuwe bed, samen met je grote zus tedoen.

Mijn schoonzusje uit Son, was eerst bij haar moeder geweest, en daar kreeg ze deze mooie knipmuts die van haar oma was geweest. Ik denk dat het lierse kant is, maar weet het niet zeker. Zal de foto's nog op mijn toestel laten staan en met de cursus vragen wat de rest er van vindt.De rand ziet er zo uit, Dit zou ook nog machinaal kunnen zijn.

Uiteraard is mijn moeder ook op de verjaardag geweest. Zaterdag hebben we haar opgehaald en dinsdag weer naar huis gebracht. Ondertussen heeft ze een mooie start gemaakt met mijn sokken. En uiteindelijk maar mee naar huis genomen om het af temaken. Och ja anders krijg je ook zo verschil  in breien. Ik brei strakker.

Mijn zus en ik hebben het niet van een vreemde dat er overal een blikje/doosje mee naar toe gaat.
Dit is het doosje van mijn mijn moeder. Hier zit alles in wat ze nodig heeft om te handwerken.

Tja en toen was het ineens de 5e van de maand en ik had nog niet een DJ blokje klaar. Dus gezellig samen met mijn moeder aan het handwerken geweest. 

Dit is dan het resultaat, en de volgende ligt geknipt in de rol, zodat ik volgende keer wat meer te showen heb.

Zo, nou ga ik eens even kijken wat de meisjes bij Esther Aliu op de blog hebben gezet.

Groetjes Ria.

3 opmerkingen:

Berenice zei

Olá Ria
Adorei teu comentário em português!
Teu blog é ótimo.
Não consegui traduzir para holandês.
Bjo.
Bere

Ria zei

Berenice zei...
Hallo ik hield van uw commentaar in het Portugees Ria!
Uw blog is geweldig.
Ik kon niet vertalen naar het Nederlands.
BJO.
Bere

Glenda zei

Such a fragile knipmut do you know how old it is??????? I always enjoy dropping in to your blog your needle work is exquisite. Cheers Glenda