maandag 12 maart 2012

Hexagonnetjes

Dit weekend maar eens een start gemaakt met de hexagonnetjes. Ik kon ook niet veel anders, want een paar dagen in de tuin aan het werk voel je wel in de spieren. Dan word je er even weer op gewezen dat je geen 20 maar bent. ha ha. 
Dat was dus een mooie aanleiding om iets nieuws te beginnen en niet omdat ik niets meer te doen had, maar dit is een mooi karweitje wat je mee neemt op vakantie, en waar je niet bij na hoeft te denken. Ik had nog heel veel batik stof over van mijn quilt die ik vorig jaar had gemaakt, dus kost niets. Nou dat gebeurt mij niet vaak. Meestal ben ik duur uit.

Dit zijn dan de eersten die klaar zijn. In elkaar zetten wacht ik nog even mee. Moet er eerst een stel hebben om te kijken hoe ik dat met de kleur aanpak.

En dan hier de sampler van de buuf. Ik had jullie verteld dat bij haar ook het quilt virus wat toegeslagen, en wel in Canada, toen ze stofjes voor mij aan het uitzoeken was.
Ik moet zeggen dat het een pracht quilt is geworden. 
Samen zijn we al weer naar Epe geweest om voor haar nieuwe project stofjes uit te zoeken. Hoezo quilt virus slaat toe Haha.

Een fijne zonnige week toe gewenst.
Ria

2 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Erg leuk om te doen,.. de hexjes,..

Annemieke Price-Talen zei

Mooie stofjes heb je gekozen voor de hexjes, is erg leuk om te doen.