dinsdag 24 januari 2012

WIPs on Wednesday

Deze week nog niet zoveel aan verschillende projecten gewerkt. Ik heb meer mijn plicht gedaan. Ook leuk hoor. Zo heb ik samen met Lisanne haar kamer eens weer veranderd. Ze had afgelopen weer een toetsen week en die was gisteren afgelopen. Ze had het al een tijdje in haar kop zitten dat dit moest gebeuren, maar van mij mocht het pas na de toetsen week. Van het een komt het ander. 
Nu ze op de middelbare zit hoeft ze die kinderachtige boeken niet meer in haar kast. Aan leiding voor mij om beneden de boekenkast ook maar eens onderhanden te nemen, zodat ze daar bij in kunnen staan. 

En dit is dan het resultaat van een dagje druk en gezellig samen, bezig.

Natuurlijk heb ik ook wel iets gedaan. Zo heb ik weer 2 DJ's geknipt om morgen mee te nemen naar de bee bij Roelie, en ben ik druk geweest met mijn kantklossen. Mijn oefen strookje is nu voor de helft af.

Hier wil ik een beetje vaart achter zetten, want ik wil 1 april weer mee doen aan de lentefair. Ik heb al hele leuke ideeen voor de workshop, maar ik moet ze nog wel even uitwerken. Ik ken mij zelf, als ik dit niet eerst afmaak dan blijft het liggen, want iets nieuws en een eigen ontwerp is veel leuker.

Dat is het dan weer voor vandaag. 
Fijne handwerk dag.
Ria

4 opmerkingen:

Corina zei

Oh je gaat goed zeg met je oefenkantje! Ik ben heel benieuwd wat je met die lentefair gaat doen.

Rian, zei

Wat gezellig, zo'n dag samen "rommelen". Ik hoop dat de toetsen goed gemaakt zijn..?
En je kantje is prachtig hoor. Ziet er weer heel anders uit dan in rood, he?
Groetjes,
Rian

Gladys zei

I love to see the work of bobbin lace! They are sensitive! A hug!

Annemieke Price-Talen zei

Mooi is je oefen kantje, ik vind het maar wat knap dat je het kunt. Opgeruimd staat netjes zeggen ze, toch.