zondag 22 januari 2012

Een zondag lekker freubelen.

Heb ik jullie al vertelt dat ik de buuf aan heb gestoken met het quilt virus. Nou ze heeft het ook flink te pakken. Ze is deze winter een cursus gaan volgen en heeft de top van de sampler al bijna klaar. Nou moesten we er gisteravond heen voor de nieuwjaarsborrel van de buurt. Wat neem je dan mee. Vroeger zou ik een bosje bloemen of een flesje wijn mee nemen, maar iemand die ineens zo druk bezig is met naald en draad ga je een deurtje verder voor kijken. En ik vond dit kleine werkje. Kan ze aan de deur hangen als ze weer eens samen in de tuin aan het werk zijn. Dat doorquilt hulpje leek mij ook wel handig, dus die er ook maar bij. Nou ik kan je vertellen dat ze er super blijk mee was. En de avond was ook erg gezellig.


Vorige week zaterdag was weer de maandelijkse les van Vlaandersekant. Het rode kantje is het oefenstukje wat we moeten gaan maken.

Als het klaar is wordt ik geacht het grote werk ook te kunnen. Nou ik ga er weer voor. Vorige keer is het ook gelukt dus nu ook.

Fijne zondag,
Ria

4 opmerkingen:

Hennie zei

Mooi geklost Ria ! ! !

Fijne zondag verder Hennie.

foekie's fashion zei

Leuk zo'n pakje voor je buuf. Ik popel om ook met de vlaanderse kant te beginnen want ik heb nu het boekje daarvoor, maar ik ben nog met teveel andere dingen bezig. Ben benieuwd hoe of je dat grote vlaanderse kantje gaat maken. Groetjes van Joke

Corina zei

Oef, dat grote vlaanderse stuk ziet er nog flink ingewikkeld uit. Maar het gaat je vast lukken, succes!

Glenda zei

Your work is beautiful, specially the lace, I liked the wee pattern also a great idea. Cheers Glenda Down Under