zondag 8 januari 2012

Huisjes opdracht

Zo wat is iedereen toch druk bezig met het huisjes quilt. Ze zien er erg leuk uit allemaal, Het liefst zou ik mij bij de groep aansluiten, maar ik moet eerst weer eens wat afmaken. Als je met teveel tegelijk bezig bent, dan weet je op het laatst niet meer waar je ontspannen mee bezig kan zijn, want je wil alles wel een keer af hebben. Och wat zeur ik toch. Ik ben ook bezig met huisjes haha, weliswaar kantklossent maar toch. Ook dit moet een keer af.

Mijn huiswerk voor zaterdag is al wel klaar, en het nieuwe werk al weer opgezet. Zo makkelijk gaat dat met een rolkussen. Alleen maar even een patroontje er onder leggen, en je kan weer verder klossen.Oh ja, wat ik nog niet verteld heb is dat ik tussen de bedrijven door ook nog jarig ben geweest. Maar ja als je de 50 gepasseerd bent, dan maken de jaren niet veel meer uit. Wat wel leuk is om even de presentjes te laten zien.
Van mijn schoonzusje kreeg iets kersterigs, aldus haar zelf. Een schattig kerst muisje. Nou vind ik hem zo leuk en lief, dat hij niet in de kerst doos verdwijnt, maar nog lekker een poosje voor het raam blijft zitten.

Van mijn jongste dochter Lisanne, kreeg ik het spinnenboek  van Barbara  Fay Verlag. Erg leuk
Van mijn zus, hoe kan het ook anders, leuke quilt stofjes en hulpmiddelen. een naald scherper, een draad in de naald steker en een mesjesmedaillon. Handig als je met het vliegtuig gaat. De stofjes ga ik gebruiken voor mijn Dear Jane. Van haar hoorde ik trouwens dat als je het oog van de naald even nat maakt en niet de draad, de draad heel makkelijk in de naald gaat. Dat heb ik natuurlijk meteen geprobeerd, en warempel het werkt. Bedank voor de tip zus.

Zo ik ga weer even verder klossen.
Fijne zondag, Ria

4 opmerkingen:

Miny zei

Ria nog van harte gefeliciteerd, leuke kado's heb je gekregen.
Ook ik probeer dit jaar maar eens wat projecten af te maken en de huisjes van restjes die heb je natuurlijk altijd ;))

Groeten Miny

Nardy zei

Dag Ria, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Via je zus kwam ik op je weblog, leuk! Hartelijke groet, ook van mijn moeder (Johanna)!

foekie's fashion zei

Nog van harte gefeliciteerd hoor. Leuk om huisjes te klossen en je bent lekker verwend. Groetjes van Joke

Monica zei

Ria, wat heb jij een gezellige blog, ik kom vast vaker bij je kijken, succes met het kantklossen