zondag 29 mei 2011

Nieuw project de Biblical Quilt

Heb ik het mooi voor elkaar met een nieuw bericht maken, is ineens alles weer bij het oude. Ook een bericht plaatsen op jullie blog gaat al een paar dagen niet meer. Ik kan mij niet herinneren dat ik iets heb gewijzigd, maar het zal wel. Ik neem aan dat het niet vanzelf veranderd. mocht dat laatste wel het geval zijn zal het ook vanzelf terug veranderen.

Wil ik eindelijk mijn energie steken in een nieuw project, moet ik eerst de hele kast opruimen. Mijn inch hulpje kon ik nergens vinden. Alle tassen al na gekeken, maar nergens. Dan maar de kast opruimen, en nog niet, tot dat er een lichtje ging branden. Ik vond het in mijn map met cursus patronen. Had ik die nou eerst gepakt, dan was ik al stuk op dreef geweest.


Maar ja nu ziet mijn kast er weer netjes uit en passen er nog weer heel wat stofjes bij haha.


En dit is dan het project waar ik nu aan ga beginnen.
Nog een fijne zondag,
Ria

3 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Heerlijk gevoel nu he een opgeruimde kast en je maatje terug. Leuk project waar je nu aan gaat beginnen. Ik blijf je volgen hoor.
Groetjes van Joke

Miny zei

Met een opgeruimde kast is het makkelijk werken. Dan weet je weer welke stofjes je nog hebt en voor dit mooi project heb je vast veel stofjes nodig.

Succes.

Groeten Miny

Hennie zei

Zo je kast is weer mooi op orde nu kun je al je tijd besteden aan je nieuwe project, ha, ha, ha. Ik ben benieuwd welke stofjes hier voor gaat gebruiken, heb je nog wat stof gekocht in Vaassen ? ? ?
Fijn weekend je zus.