zaterdag 15 februari 2014

Handwerkbeurs Zwolle

Donderdag gezellig samen met Roely, Lenie, Irene naar Zwolle geweest. Het was een super gezellige dag. Dit keer heb ik geen lapjes gekocht maar wel breigaren voor een paar sokken en een kussen. Een paar klosjes voor een geklost randje, Knoopjes voor Van Kerst tot Pasen en wat dingetjes die op gaan. 

Gisteren gewerkt, dus geen tijd om te bloggen en gisteravond gezellig met DH uiteten geweest.
Tussendoor belde Amanda dat ze geslaagd is voor MBO Horeca. Je begrijpt dat wij super trots op haar zijn.


En dan nog deze ufo uit de oude doos. Als ik mij niet vergis is dit nog garen uit de gulden tijdperk en ben ik er toen ook al mee gestart. Nadat ik eerder deze week de mouwen uit had getrokken en weer een stukje op had gebreid begreep ik ineens weer waarom deze trui zo vaak in de kast is beland. Je moet er echt je kop bij houden en tellen, tellen, tellen..
Ik ben al aardig op weg en hoop hem volgende week af te hebben.


Dit schattige potje kreeg ik van de buuf. Zij was samen met haar man op vakantie geweest naar Bonaire en bracht dit voor mij mee omdat ik de plantjes mocht verzorgen.

Nu nog even een paar vlekjes weg werken in het huishouden, Dh helpen met het kerkraam in dubbel glas te zetten en dan schaatsen kijken met het randje per week in mijn handen.

Fijn weekend,
Ria1 opmerking:

Rian, zei

wat een mooie wol heb je gekocht en de andere spulletjes ook zo gezellig. Je laat de klosjes nog wel zien, hè, als het kant erom zit?
't is misschien heel arbeidsintensief, maar dan heb je ook wel een prachtige trui!
Lief potje, echt Bonaire. En gefeliciteerd met Amanda. Chapeau hoor voor haar.
Fijn weekend!