zondag 20 oktober 2013

Eindelijk mag ik de verrassing publiceren.

Deze baby quilt heb ik samen met DD Amanda ontworpen, voor haar beste vriendin die zwanger was. Toen het bekend werd dat ze zwanger was zijn we meteen in de auto gesprongen hebben deze stofjes gehaald. Zo is Amanda bijna 8 maanden met de zwangerschap van haar vriendin druk geweest. Het was super om te doen. Veel lol en tegenslagen verder stond haar een niet al te prettige verrassing te wachten.  
Helaas zijn voor sommige mensen hormonen een excuus om een vriendschap te verbreken, dus als het niet weer goed komt bestaat de kans dat de persoon waar deze quilt met heel veel plezier en liefde voor is gemaakt, hem nooit zal ontvangen. DD hoopt dat zo iets leuks een goede bestemming zal krijgen.

DD Ester heeft voor haar vriendin een huwelijks cadeau gemaakt. Ook erg goed gelukt. Zij heeft de witte jurk en het witte pak omgetoverd in groen, omdat ze er achter was gekomen dat de trouwjurk groen werd. Ook heeft haar vriendin een paard, en is hier helemaal weg van. 


Ik kan je wel vertellen, dat ik best wel een trotse moeder ben die 3 dochters heeft die het alle drie gezellig vinden om te handwerken.

Groetjes Ria

1 opmerking:

Corina zei

Wat heerlijk dat je de handwerkgenen hebt kunnen doorgeven aan je dochters, mooi wat ze maken!