donderdag 16 mei 2013

Een dagje gezellig naar mijn moeder.

Vorige week een start gemaakt met mijn Canada Quilt. Hij lag al een tijdje te wachten, maar ik kwam er maar niet aan toe. 

DD vond nog een klein borduur werkje in de mand waar ze ook het tegeltje had gevonden en zo zijn we samen lekker bezig gegaan.  


Aan het schaartje kan je zien hoe fijn het werkje is. 


Samen met mijn oudste DD ben ik dinsdag een dagje naar mijn moeder geweest.  Zij wou wel rijden, dus ik kon lekker bezig met mijn heksjes onderweg. Deze heb ik niet allemaal in 1 dag gemaakt hoor, maar liggen wel klaar om aan de top gezet te worden. 
Het was super gezellig. 
Daar aangekomen snel een kopje koffie gedronken en toen door naar Hardenberg. Naar een grote schuur met  erg veel soorten wol en katoen De breigarengigant. klik

Zoals jullie zien heb ik flink ingekocht en voor het geld hoef je het niet te laten.


Rechts onder word een bollero, de 3 ernaast is voor mijn grannys, de bovenste voor een kabel kussen en daaronder voor een dik vest. 


Tijdens de terug rit naar mijn moeder kreeg ik een apps van mijn zus. Zijn had bij ma ons even willen ontmoeten, maar helaas. Nou was het net etens tijd, dus ik terug ge-appst dat als zij de tafel vast dekte dat wij er dan zo aan kwamen.
zo gebeurde het dat we onverwacht daar een boterham zaten te eten.
Je begrijpt dat we hebben genoten.
Helaas moet DD volgende week weer aan het werk en heeft ze niet meer zoveel tijd, maar deze gezellige weken pakt niemand ons meer af.

Zo zie je maar weer, vervelen heb ik uit mijn woordenboek geschrabd want dat weet ik niet wat dat is.

Groetjes Ria

3 opmerkingen:

BillieBee (billiemick) zei

All your projects are lovely.

Grit zei

Wonderful projects.
Grit from Germany

Corina zei

Oh wat een mooie buit bracht je mee, veel plezier ermee!