zondag 10 februari 2013

Een heerlijke zondag,

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor het mee denken met mijn probleem, MinyJudithRiaHermieCorianne . Ik had eens een keer weer geluk. In eerste instantie had ik weer eens niet genoeg stof. Miste teveel. Dus naar de winkel en een lapje erbij halen. Dit was het laatste op de rol, en het laatste stukje kreeg ik er bij. Laat de lengte nou 1.25m zijn. Je begrijpt dat ik de strook dus niet uit de breedte maar uit de lengte heb gehaald en dit is het resultaat. Af voor de volgende les.

Ik heb gisteren niet alleen maar steekjes gezet hoor. Ben ook nog even naar mijn moeder geweest, want voor haar zijn de zondagen soms erg stil. Dit was mooi te combineren met een bezoekje aan de Lemelerberg. Daar was het een gezellige drukte met sleetjes. Lekker gewandeld en natuurlijk afgesloten met koffie/ warme chocomelk en warme appelgebak. HEERLIJK.


Dit vond ik wel heel bijzonder. Het schaduw gedeelte is winters wit en zit zelfs nog in de bomen. Daar waar de zon heeft geschenen is de sneeuw helemaal weg. 


Ik wens jullie allen deze week veel handwerkplezier
Ria

2 opmerkingen:

Hermie zei

wat een gelukkie dat ze nog iets hadden

Miny zei

Haha handige Jet, maar geluk dat ze nog de stof hadden.

Groeten Miny