donderdag 25 oktober 2012

Ze is weer thuis.


Afgelopen weekend hebben we onze dochter weer naar huis gehaald, na een half jaar in Oostenrijk te hebben gezeten. Ik kan je vertellen dat het voor mij heel goed voelt. Ik had haar voor het laatst begin juli gezien. Wel via skype uiteraard maar dat is heel anders. Wel mooi dat het er is.


Feldkirch is een prachtige plaats met een hele mooie oude kern. 

Zaterdag zijn we een dagje naar Zürich geweest. We waren zo dicht bij Zwitserland dat we daar ook wel eens geweest wilden zijn. Deze fleurige etalages spraken mij wel erg aan.

 

En dit is de receptie waar ze heel veel tijd heeft doorgebracht. Helaas heb ik niet zo veel foto's gemaakt.   Volgende keer als ik de foto's van DH heb zal ik jullie meer laten zien.

Voor dat we weg gingen hadden we een welkom thuis party georganiseerd. Ester en Lisanne bleven thuis en konden zo alles in goede banen leiden. We hadden gekozen voor een Iers feest met een Hollands tintje. Dat wil zeggen, iedereen wat mee nemen in de vorm van een stamppot. Nou dat hebben ze allemaal gedaan. Grote pannen vol. De enige pan die weer leeg mee naar huis ging was de erwtensoep pan van Oma. Dat weet iedereen dat die altijd super lekker is. Ook hier heb ik alleen nog maar een foto van een blij verraste Amanda. 


Nou ga ik gauw weer een paar steekjes zetten, want dat schoot er af en toe wel een beetje bij in.
Groetjes Ria


2 opmerkingen:

Lida zei

Zo moeders geniet er maar van dat je kind weer op het honk is! Groetjes
Lida

Hermie zei

o wat zul je gekuffeld hebben toen je haar weer echt kon zien en voelen.