zaterdag 27 oktober 2012


Na nog even enorm te hebben genoten van het weer , het was er 26 graden in oktober, en de prachtige kleuren waar de boom contouren al goed zichtbaar zijn is het nu weer tijd voor de steekjes.


Ik had mijn nieuwe quilt mee genomen om lekker op te kunnen schieten, maar niks hoor. Ik had de rand die om het eerste blok moet veel te lang gemaakt. Blijkt dat dit de afmeting was voor de afwerking van de volgende rand. Nou die daar alvast een gedeelte van klaar.


Vandaag de goede rand gemaakt, en als ik tijd heb kan ik hem in elkaar zetten.Onderweg naar Feldkirch had ik de 60 hoekjes mee genomen. Deze waren wel bijna allemaal klaar. Maar ja wat wil je ook als je 14 uur in de auto zit. 7 heen en 7 terug.
Verder ben ik daar bezig geweest met een sjaal voor Amanda. Zij had die van Lisanne gezien op mijn blog en vroeg of ik er voor haar ook 1 wilde maken. Dus daar naar de wol winkel. Weer geen foto. En mooie wol uitgezocht met pen nr.12. Hij was af voordat we naar huis gingen. Foto volgt als ik er de kans voor krijg. 


Met al dat breien heb ik ook wel weer zin gekregen om met de broddellapjes verder te gaan.  Nou ja ik heb genoeg te doen hoor, maar toch. Het wel erg leuk om te maken.


Deze wil ik jullie ook nog even laten zien. Hadden Ester en Lisanne gemaakt voor Amanda.

Fijn weekend,
Ria
2 opmerkingen:

Heleni zei

Hai Ria,
Bedankt voor je leuke reacties op mijn blog.
Je hebt wel heerlijk weer gehad in Oostenrijk zeg. Fijn hè, dat je je dochter weer thuis hebt. Best een lange tijd dat ze weg was.
Achja, een foutje in 't patchwork heb je zo gemaakt. Wel fijn dat er tornmesjes bestaan hè.

fijn weekend

Creavaria zei

Ha Ria
Heerlijk om haar weer thuis te hebben hè? En dan nog van dat heerlijke weer.. Toppie je foto's.
Prachtig spandoek, daar hebben ze best nog een hoop werk aan gehad. Lief van ze.
Groetjes en geniet van het weekend.