zaterdag 15 september 2012

Nog niet helemaal fit.

Wat kan een mens zich beroerd voelen zeg! Donderdag kon ik nog geen water binnen houden. Wat een ellende. Ik heb eigenlijk nooit wat en blijf meestal wel doorlopen met een paracetamol of soms iets sterker, maar hier moest ik wel aan toe geven. Nu het weer wat beter gaat, ga je denken wanneer het is begonnen en wat kan het geweest zijn. Nou dinsdag avond voelde ik mij al niet lekker, maar woensdag ochtend ging het wel weer, dus lekker naar Deventer zoals eerder staat beschreven, maar nog steeds erg koud. 
's Avond zijn we naar Amsterdam geweest, naar het verkiezingsfeest van de 50 plus partij. Dat was super gezellig. Zoiets hadden wij nog nooit mee gemaakt en samen met DH hebben wij dan deze kans ook met beide handen aan gegrepen. 
Ondanks dat iedereen liep te zweten had ik het lekker warm. Nu weet ik wel waarom. 
's Middags bij thuiskomst uit Deventer even mijn gekochte lapjes verdeeld over de blokken die binnenkort aan de beurt zijn. Als dit klaar is zitten we denk ik wel in het nieuwe jaar. 


Gistermiddag eindelijk weer wat eten binnen kunnen houden en op de bank gehangen met mijn breirol. Deel 23 is nu ook af.
Vandaag gaat het gelukkig weer een stuk beter. Moet ook wel want morgen is DH jarig en moet het huis weer aan kant en boodschappen gehaald. Niet dat er dit keer veel mensen komen, maar je wil er toch iets gezelligs van maken.

Nou dat was een hele lap tekst. Zijn jullie niet van mij gewend. Ik ga nu dus ook maar snel aan het werk.
Fijn weekend
Ria

3 opmerkingen:

Corina zei

Mooie kleurtjes voor je quilt, wordt érg mooi zo. net als je breirol trouwens, leuke patroontjes heb je daar weer toegevoegd!

annemieke zei

Beterschap en je ben al een eind op de goede weg met je D.J.
Fijne Zondag,, Annemieke

Monica zei

Leuk dat jij zo gezellig bent uitgeweest, minder is dat je nog niet helemaal 100 procent beter bent. Ik zou maar goed uitzieken hoor, beterschap en een gezellig verjaarsfeest