woensdag 24 augustus 2011

WIPs on Wednesday

De eerste schooldag zit erop
Gisteren heeft ook mijn jongste dochter de weg gevonden naar de middelbare, Mijn vraag "moet ik jou ophalen met die zware boeken". was natuurlijk nee. Gelukkig had ze haar mobiel mee en je raad het al.. Aan het eind van de dag ging de telefoon, mam wil je mijn boeken toch maar wel op komen halen. Nou geen probleem, kon ik meteen een leuke foto maken. 2 tassen vol met geleerdheid. Dat word een jaartje blokken om dat allemaal in je hoofd te krijgen.

A-7 Dad's Plaids

Voor mij betekende dat een hele dag voor mij zelf.  Hoe kan je dat beter besteden dan je lekker terug te trekken in je atelier  en een paar blokken Dear Jane te maken. 


A-9 Cabin Fever.
Dit blok heb ik even een meet latje naast gelegd om te laten zien hoe klein het blok is en hoe zo'n gepruts, ik heb hem wel een paar keer uit moeten halen, maar het resultaat mag er zijn.  Ik moet wel zeggen dat door het gepruts wel meer eer van je werk hebt.

Fijne woensdag, Ria

7 opmerkingen:

Annemieke Price-Talen zei

Mooie blokjes van de Dear Jane en je gedachten gaan dan niet steeds richting Dochter. Kan ik me nog herinneren van mijn kinderen, eerste dag voortgezet. Spannend.

Groetjes Annemieke.

Glenda zei

Your Cabin Fever block in blue & white is so perfect, so many pieces in such a tiny block. Just lovely, thanks for sharing. CHeers Glenda

Hennie zei

Zo de eerst dag zit er weer op voor Lisanne.
Je Dear Jane blokjes zien er prachtig uit ! ! !

Groetjes Hennie.

Rian, zei

Hallo Ria,
't is altijd een hele stap, van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Maar aan haar gezicht te zien ziet ze het wel zitten. En wat een schitterende blokken heeft dat eenzame dagje opgeleverd. En zulke kleine stukjes... dat is een heel gepruts. Maar het zit mooi in elkaar, knáp!

Miny zei

Dat is een hele verandering wanneer de kinderen van de basisschool af zijn, dat is best wennen. Maar je hebt je dag wel goed besteed leuke blokken zijn het geworden.

Esther zei

Beautiful piecing, looks so neat!

scg zei

Wow! What great piecing! I'm working on DJs too, and your piecing is beautiful. Shaaryn