zaterdag 6 augustus 2011

Lisanne haar ontwerp

Terug van vakantie had Lisanne nog een leuke verrassing. De uitnodiging voor kamp was binnen. Hier stond ook in dat ze kleding nodig had voor een super ster en dat ze zelf een naam moest verzinnen. Nou dit werd Shod Lizz. Kleding kon ze zelf wel tekenen, als ik het kon maken. Geweldig toch. Ik ging er helemaal voor.

Lekker buiten in het zonnetje samen met je dochter aan het uitwerken van de tekening. Wat een pracht dag.

En dit is dan het resultaat. Ze wil er nog wel graag de letters Shod lizz op hebben, maar daar moet ik nog even tijd voor maken.

Verder wil ik jullie de oogst voor vandaag uit de tuin laten zien. vorig jaar kwam ik van vakantie en kon ik de appels wel rijp kijken. Nu vallen ze ineens zo maar van de boom. Zonde he. Ik heb de rijpe er maar gauw af geplukt. De frambozen blijven maar door gaan. weer genoeg voor 2 potjes jam. Dit keer is het wel gelukt. Ik had een beetje extra water in de pan gedaan, omdat ik bang was dat het anders niet goed zou gaan.Lol.Een heel fijn weekend.
Ria

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Lisanne en ria,

Wat is het leuk geworden, het ontwerp had is al gezien. Veel plezier op het kamp en ik hoor wel hoe de anderen het vonden.
Lekker jam maken uit eigen tuin,das smullen.
Fijn weekend, goetjes Henny.

Miny zei

Wat een leuk idee, het is je goed gelukt om haar ontwerp te maken.

Groeten Miny

Hennie zei

Prachtig zo'n moeder dochter creatie, Lissanne veelplezier.
Mooi gemaakt, goed gelukt zus ! ! !
Groetjes Hennie.