zondag 24 maart 2013

Weer een rand verder.

Hij schiet al mooi op. Helaas word de laatste rand improviseren. Van 1 stofje heb ik net niet genoeg. Ik denk dat ik het dan maar afwisselend ga doen.

Het paars is bijna op, maar ik heb nog wel andere lapjes die ik ook in het quilt verwerkt heb, kan verwerken in de rand. Hieronder zie je ze.Vandaag kwam de vriendin van Amanda leren kantklossen. Van haar hoorde ik een tijdje geleden dat zij nog nooit een boekenlegger had gemaakt, terwijl ik in Huizen altijd samen met Ester en haar vriendinnen aan het kantklossen was. Zo weer een frustratie uit de weg. Ha ha ;))


En fanatiek dat ze was. Hier zie je de linnenslag. Had ze binnen de 2 uur klaar en nog nooit geklost he. Daar na de netslag en dubbele netslag voor gedaan. Ook dit was geen enkel probleem.


Tegen de middag kwam Amanda ook gezellig en gaf Kim aan ook wel graag iets te willen quilten. beide hebben ze eerst af gemaakt waar ze mee bezig waren en zijn toen gestart met een hartje wat ze uit het boek Irisvouwen met lapjes gaan maken. 


Beiden hebben de voorbereiding gedaan en zijn nu bezig met de lapjes aan elkaar te zetten. De dag vloog voorbij en voor dat ik het wist was de vogel al weer gevlogen en was ik vergeten een foto te maken van het eind resultaat. Dat komt de volgende keer dan wel weer. Want die komt er zeker.
Succes Dames.4 opmerkingen:

Jet en Zus zei

Hallo, is het een bepaald paars stofje wat je mist, ik spaar paarse lapjes, misschien heb ik iets voor jouw?? Mail me even een foto van het lapje!
a.spin@versatel.nl

Corina zei

Je quilt wordt mooi, en wat leuk dat je die meiden ook aan het handwerken hebt!

Hermie zei

je quilt wordt wel supermooi hoor. In plaats van om en om kun je ook op de hoeken de kleur opmaken en dan het voor middenstuk van de baan een andere kleur kiezen, geeft ook een mooi effect.

Roos zei

Je quilt is een plaatje en ik weet zeker dat die laatste rand ook mooi wordt.
Groetjes Roos