dinsdag 5 maart 2013

Wat een heerlijke dag !!!!!!!!

Gisteren volop genoten van het mooie weer. Nu het zwembad vorig jaar dicht is gegooid heb ik in het vroege voorjaar al een mooi beschut plekje in de zon.

Dus het handwerken mee naar buiten en lekker genieten. Ik heb eerst wat sterretjes gemaakt, maar na een tijdje kwam de wind iets opzetten, en die wou natuurlijk met mijn lapjes spelen. Daar was ik uiteraard op voorbereid en ben verder gegaan met mijn granny's. 


's morgens eerst wat plantenbakken gevuld met viooltjes. Meestal sla ik dat over, maar nu zag ik er mooie kleuren bij en heb ze maar mee genomen.


Even door de tuin lopend zie ik dat we wel sneeuwklokjes hebben. Zondag had ik nog lopen klagen dat ik nog geen sneeuwklokje had gezien. Maar deze hebben zich een weg weten te banen door het afval van vorig jaar. 


Ook de lente maar even naar binnen gebracht, want buiten zal het wel niet zo heel lang duren. Dit is het resultaat van een dagje granny's haken.


Oooh en dit had ik nog niet laten zien. Zaterdag ouderwets lekkere broodjes voor zondagochtend gebakken.  Gewoon van bloem en gist en nog een beetje meer. ik was in Duitsland geweest bij mijn vriendin, en die houd zo van bakken. Zij had dit recept en het smaakte heerlijk. Dus je raad het al. Dat wou ik de rest van de familie niet onthouden.


En dit is het eind resultaat. Ik voel me net een prof bakker. Hum hum. ;))

Fijne dag,
Ria

2 opmerkingen:

Lida zei

Oh wat zien die broodjes er heerlijk uit! En heerlijk gewerkt in het zonnetje met een prima resultaat! Groetjes
Lida

Hermie zei

o die heerlijke zon, die is hier ver te zoeken. /de broodjes zien er ook super uit en je quilt wordt erg mooi