zondag 20 januari 2013

Gezellig met DD een middagje Oldenzaal

Gisteren samen met DD naar Lohuis Thijhuis in Oldenzaal geweest opzoek naar leuke stofjes. Van mijn zus hoorde ik dat ze daar opruiming en een opendag hadden voor het quilten. Altijd gezellig om te gaan. DD had al eens aangegeven om zelf eens iets te willen proberen. Ze wist niet goed of ze wilde quilten of dat het wat anders zou worden. Dit was dus de aangewezen dag. Daar gekomen werden we uitgenodigd om aan een Workshop deel te nemen met een lekker kopje koffie. Nou dat sla je niet af als je ruim 3 kwartier in de auto hebt gezeten. Lies Bos klik, zat daar om uitleg te geven en wat meer informatie over de cursussen en workshops. Het was er reuze gezellig.
Amanda druk bezig met een bloemetje te maken.
Samen zijn we gezellig bezig geweest met een bloemetje maken. Laat die van haar nou veel mooier en netter zijn dan die van mij. Ik zag natuurlijk ook weer allerlei andere dingen. Leuke stofjes, leuke quilten en niet te vergeten de mooie boeken.  Ik heb me maar beperkt tot de stofjes, omdat ik nog zoveel heb liggen. 
Het oranje bloemetje is van mij. Je kan wel zien dat ik hem even snel heb af gemaakt.Voordat we gingen had ik haar de blog van Annemarie laten zien. Zij werkt veel met leuke frisse kleurtjes. Dat leek dd ook wel wat. Zo doende is dit het resultaat van wat we gekocht hebben. De foto is een beetje te donker geworden. Wat ze gaat maken en of ze ooit iets gaat maken dat zal de tijd ons leren. De animo is er en de stofjes liggen klaar.


Nog een fijne zondag.
Groetjes Ria.

PS, ik wou nog even naar mijn moeder, maar het sneeuwt hier al weer. Misschien vanavond als het niet ijzelt. 

2 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Leuk zo'n dagje met workshop met je DD. Mooie bloemetjes en kleurrijke stofjes, ben benieuwd wat het gaat worden. Groetjes van JOke

Annemarie zei

Ik vind het super leuke stofjes die je samen met je DD hebt uitgezocht, zie ook wel een paar bekende stofjes. Ben heel benieuwd wat ze gaat maken en of ze ook besmet raakt met het quiltvirus. Hoop ook een keer de quiltwinkel in Oldenzaal te bezoeken. Ik bestel er wel regelmatig via de webwinkel. Nog een fijne dag!Groetjes, Annemarie