maandag 5 december 2011

Een emotioneel weer zien, en de 5e van de maand

Vrijdag eind van de middag was het eindelijk dan zo ver. Ik dacht mijn dochter in de armen te kunnen sluiten.
Maar nee hoor. Ze was eerst naar haar vriendin gegaan die inmiddels in Eindhoven woont, om haar haren te doen. Lachen, maar niet hues, want toen ik daar was stond mevrouw met de verf in de haren,  en moest ik weer wachten, maar niet zo lang hoor. Toen de haren dan ook uitgespoeld waren, was het tijd om te knuffelen, en toen naar huis. Daar had mijn DH een heerlijke maaltijd klaar gemaakt. 

Zondag was het tijd voor familie bezoek. Oma had een leuke verrassing voor haar gemaakt, een paar Ierse sokken, met wanten. Ze vond ze helemaal super.De komende tijd gaan we nog heel veel genieten en zoals je wel zult begrijpen weinig bloggen.

Ik wil nog wel even mijn laatste DJ laten zien. 7 heb ik er deze maand gemaakt. De andere 6 heb ik al eerder gepubliceerd.

Ook heb ik er nog 4 geknipt op mijn rol liggen, maar dat komt volgend jaar wel weer.

 Ik ga nu eerst weer verder met mijn kerst quilt als ik daar de tijd voor krijg, en anders komt hij de volgende Kerst af.( Ik ga voor deze Kerst) Hij zit bijna in elkaar, ik moet alleen nog 2 randen maken. 
De volgende keer hoop ik hem te laten zien.

Fijne week Ria

3 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

prachtige blokken en wat kunnen wij toch heerlijk emotioneel zijn wat onze kinderen betreft,.. heerlijk!!

Hennie zei

Mooie blokken en die sokken zijn ook erg leuk ! ! !

Groetjes Hennie.

Miny zei

Wat een leuke sokken en wanten heeft je ma gemaakt, ik hoop altijd als ik je moeder zie dat ik nog net zo actief kan zijn als dat zij op haar leeftijd is.

Groeten Miny