woensdag 25 mei 2016

Vakantie in Spanje

Hallo allemaal,
Het was even stil, maar wij hebben genoten van een heerlijke vakantie.
We zijn met de auto naar Spanje geweest.
Eerst Barcelona aangedaan. Natuurluuk ook de sagrada familia bezocht. Dat was jaren gelden dat wij die bezocht hadden. Toen was alles nog wit , nu is alleen het nieuwe gedeelte wit. Dan door naar Malaga en vandaaruit via Portugal, Normandie weer naar huis. Ruim 7000 km afgelegd in 3 weken. 

Een erg gezellige winkel.



Ook een spaanse quiltwinkel bezocht. En je geloofd het niet, maar uit de hele lijst die op internet tevoorschijn kwam met quiltwinkels in Barcelona heb ik deze bezocht en zij had nog 1 ring waar ik al zo lang naar opzoek ben. Mijn dag kon niet meer stuk.



Ook dit postzegellapje kon ik niet laten liggen.


Lopent door een achterbuurt van Barcelona is er een markt gaande met stof van 2.50 meter breed. Erg leuk als achterkant voor mijn Morel en 1 extra voor ooit eens. Voor 5 euro per meter kan je het niet laten liggen en we hadden de auto bij ons dus voor het gewicht hoefde ik het deze keer niet te laten.


Helaas heeft de webbouwer in onze vakantie ook niet veel gedaan, waardoor ik hier geen nieuws over heb. Hoop heel binnenkort met gevorderde berichten te komen.

Voor jullie allen een hele fijne quitl periode, want buiten zitten is het ook niet.
Groetjes Ria

1 opmerking:

Saskia Smit zei

Buitenlandse snoepwinkels zijn altijd een feestje!