maandag 14 december 2015

Unieke kans voor mensen die van icoon schilderingen houden.


Deze icoonkaarten en plankjes zijn door Max Slenter gemaakt.  Sinds 2013 jaar schildert hij iconen. In dat jaar is hij ook seculier oblaat van de abdij Sint Benedictusberg geworden. Het is een benedictijner abdij en ligt vlak bij Vaals. Sinds kort woont en werkt hij daar ook en krijgt de ruimte om zijn talent voor icoon-schilderen verder te ontwikkelen. De opbrengsten van de verkoop van de iconen en reproducties, waaronder o.a. deze kaarten en plankjes, komen geheel ten goede aan de gemeenschap van de abdij.
De kersticoon-kaart en de Mandylion-kaart  zijn dubbele kaarten met  blanco binnenkant  en kosten € 2,50 per stuk, inclusief btw. Bij afname van 11 kaarten of meer  krijgt u een korting  van 10 %, wat neerkomt op   € 2,25 per stuk, inclusief btw.
Van zowel de Mandylion-  als de kerst-icoon zijn er plankjes te bestellen. De plankjes zijn  zo groot als de kaarten, ongeveer 12 bij 16, Mandylion 9 cm dik, kerst 6 cm dik. Kosten: € 12,50 per stuk, inclusief btw.
De bovengenoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen in de omgeving Lochem/Vorden/Deventer kunnen, na ontvangst van betaling, kosteloos bij u worden bezorgd. Als u daar gebruik van wilt maken, graag even vermelden bij de bestelling.
Bestellen: per mail: theophanes@benedictusberg.nl   of via de contact pagina van de website van de abdij www.benedictusberg.nlDit is het voorbeeld op een plankje.

Hoop jullie hier een plezier mee te doen.

Liefs Ria

Geen opmerkingen: