vrijdag 27 september 2013

Een nieuw project.

Over 2 weken start ik weer met een nieuw project. "van Kerst tot Pasen. 

Het is een Quiltje wat je met knoopjes en lusjes open en dicht kan doen. zo heb je iedere keer iets anders hangen.

Maar vandaag is het eerst even vitamine D opsnuiven. 


 Lekker even weer buiten de bomen  leeg gemaakt en dit is de oogst die er nog aanzat en waar de vogels mij niet voor waren geweest. Natuurlijk hebben we tussendoor ook al heel wat op gegeten en heb ik 4 potjes Jam in de kelder staan.  De bloemen zag ik tijdens het plukken. Verstopt achter een struik. Die ga ik maar eens proberen te drogen.
Hier heb ik nog iemand gevonden die van het fruit zit te genieten. Hij of zij heeft niet eens in de gaten dat ik zo dicht bij kom.
En ondertussen ben ik weer een stukje verder gekomen met mijn door quilten. Ik wil deze eerst af hebben voordat ik aan het nieuwe project begin. Maar of het lukt. We zullen zien.

Fijn weekend,
Ria

4 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Het weer is er helemaal naar om te oogsten en buiten te quilten. Leuk dat quiltje dat je open en dicht kan doen. Groetjes van Joke

Corina zei

wat een super leuk project ga je beginnen! Maar gelijk heb je dat je eerst even geniet van het mooie weer, dat heb ik ook gedaan.

Monica zei

Mmm je oogst ziet er lekker uit, succes met het doorquilten, en och alvast een beginnetje aan een nieuw project kan toch geen kwaad?

Miny zei

De laatste restjes verwerken en dan in het zonnetje quilten, heerlijk. Je nieuwe project is erg mooi!

Groeten Miny